Sissy transformation

Der ikke mange der kender dette begreb og det er faktisk trist. Begrebet er fra USA. desværre har man her i danmark/EU ødelagt begrebet. Derfor vil vi prøve at rette lidt op på tingene, så der er en bedre forståelse.

Sissy tranformation er når en Mand der til daglig er mand med stort M bliver tvunget i kvindetøj og skal lære at sutte pik måske blive kneppet af en mand.

Sissy transformation er en fed leg og Natalie og jeg leger med dette. Til daglig er jeg håndværker og ingen på mit job eller venner ved at jeg går i nylon og g-streng når jeg kommer hjem, det er ikke bare jeg hopper frivilligt i det når jeg kommer hjem, det er krav fra Natalie hvis jeg vil have sex.

At Natalie så også tænder på at bruge min røv er en helt anden snak.

Efter vi er begyndt med denne lille leg har jeg fundet min passive side og har fundet ud af at når jeg bliver tvunget i nylon og g-streng er jeg faktisk liderlig efter at blive kneppet i røven.

Denne leg er en leg der kan udvides på mange måder og vi følger op på denne leg når vi er kommet dybere i vores udforskning.